Kmetija Nebova

Tržnica - oskrbovalnica


 Nakup dobre hrane: sadje, zelenjava, žita in vsa druga živila

+

družinski piknik v naravi ali kosilo iz velikega loncaOskrbovalnica je samooskrbni projekt. Kupite direktno od kmeta, brez posrednikov. Tako pridelovalce hrane tudi osebno spoznate. Veste, kdo prideluje vašo hrano in koliko mu lahko zaupate. Pridelovalec hrane pa pozna vas, pridelavo hrane lažje prilagodi vašim potrebam in si tako lažje planira pridelavo.


Na naši kmetiji pripravljamo zbirno točko Oskrbovalnice za prevzem naročenega za področje Maribora z okolico.

Projekt je zastavljen tako, da kupci na spletni platformi www.posvojimokmeta.si naročijo artikle in sicer do vključno četrtka. Naročeno jim nato kmetija ob dogovorjeni uri pripelje na zbirno točko, kjer pridelke prevzamejo in plačajo.


Prevzem: vsako soboto ob 15. uri na naslovu: Nebova 25


POZOR: v GPS vpišite naslov: Nebova 22, 2229 Malečnik

Video opis poti: https://youtu.be/m_08CM6ugWk


Naše priporočilo / prošnja: ker želimo delovati ekološko osveščeno in med drugim tudi ne želimo proizvajati smeti, predlagamo, da na tržnico vzamete svojo embalažo za pridelke. Hvala.


Kuhanje kosila v kotlu:


Ko pridete na Oskrbovalnico, si na kmetiji lahko tudi pripravite piknik ali greste na sprehod, se družite s prijatelji… Lahko uporabite družabni prostor oz. jedilnico, sanitarije…

Zato je na dan tržnice - Oskrbovalnice, torej vsako soboto med 12. in 16. uro, na voljo v kotlu ali na žaru pripravljeno vegansko kosilo. Sestavine kosila so v pretežni meri z našega vrta oz. njive in so pridelane brez uporabe kemičnih sredstev. Gre za nekomercialno prireditev, ki jo izvaja društvo Modri planet, zato se jedi in pijače ne prodajajo – društvu lahko namenite prostovoljni prispevek za pokritje stroškov.


Projekt na kmetiji Nebova izvaja društvo Modri planet. Več o projektu lahko izveste na spletni strani: www.posvojimokmeta.si

Stran ne uporablja piškotkov. Več …        GDPR ter Varnost in zasebnost      Kontakt

Na prvo stran